ja_mageia

Ingyenes állapotfelmérés, diagnosztika
5544986_sElső alkalommal, minden páciensnél  megtörténik a jelen fogazati állapotának rögzítése, az anamnézis felvétele. Ez természetesen együtt jár egy sztomato-onkológiai  szűrővizsgálattal  is, hiszen a fogászat, a fogorvos közvetlen feladata nemcsak a fogazat, hanem a szájüreg  egészségének a megóvása , esetleges betegségeinek kezelése is.
Minden esetben rögzítésre kerül  a páciens személyes adatai mellett egy grafikus fogazati státusz, amely rögtön kiegészül orálkamerás felvételekkel,  így a páciens azonnal sokkal teljesebb képet kaphat fogazatának állapotáról és az esetleges problémákról.
Szükség esetén a fenti diagnosztikai eljárások szintén már az első alkalommal kiegészíthetők röntgenfelvételekkel, ahol a hagyományos fogászati röntgen mellett, lehetőség van panoráma felvételek készítésére is.  A röntgendiagnosztikának különösen góckeresésnél, illetve implantátumok tervezésénél van kiemelkedő szerepe.
Legfontosabb természetesen az akut panaszok ellátása, mindig ez az elsődleges cél. Azonban már az első alkalommal javaslok kezelési tervet a páciens szájüregének teljes rehabilitációjának céljából. Ha a páciens nemcsak az akut panaszainak ellátását igényli,  személyre szabott egyeztetésünk alapján látok hozzá további kezelésének.